OM 

ORGANICS BY SARA

Organics By Sara är ett svenskt ekologiskt varumärke som inriktat sig på oljebaserad hudvård. Serien passar alla hudtyper och är särskilt gynnsam för oss i Norr med vårt kalla klimat & stundtals torra luft.

Alla produkter är veganska, har en mycket mild doft och finns även som helt doftfria för dig som är extra känslig. Oljor och serum har en fantastiskt len och fin konsistens och känns otroligt lyxiga på huden!

Sara (grundaren) har själv kämpat med obalanserad och aknebenägen hud och i sin strävan efter att hitta milda lugnande och återfuktande produkter som inte stör hudens egna mikrobiom skapade hon sitt egna varumärke organics by sara. Serien passar alla hudtyper men ger också fantastiskt fina resultat på rosacea, aknehud & inflammerad hud.


NATURAL FACELIFT 60 min

Behandlingen startar med en klassisk ansiktsbehandling innehållande djuprengöring, ånga, hudanalys & portömning (om önskat).

I behandlingen jobbar vi med Natural Facelift som är en kraftigare massage teknik som stimulerar cirkulationen, spänsten & lystern i huden. Massagen är även mycket välgörande för dig med mycket anspänning i käkar eller för dig som besväras av spänningshuvudvärk.

Behandlingen avrundas med en stärkande & lugnande ansiktsmask, mist, ansiktsserum & ansikstolja.

 

Fördelar & Resultat

• Förebygger ålderstecken
• Huden får bättre lyster & spänst
• Motverkar pormaskar/verkar renande
• Minskar svullnad

 

Hudtyp – Passar alla hudtyper.

 

Behandlingspris :

1120:-

Inkl. moms


Relaxing Facial 75min

Behandlingen startar med en rogivande massage av nacke, axlar & skalp. En lång avslappnande massage av ansikte & dekolletage utförs i samband med ansiktsrengöring.

Rengöringen följs upp med ånga & hudanalys, portömning genomförs om lämpligt. En lugnande och fuktgivande mask appliceras och masseras därefter in, behandlingen avrundas med anpassad mist,serum, ansiktsolja & skyddande balm.

 

Fördelar & Resultat

• Förebygger ålderstecken
• Huden får bättre lyster & spänst
• Djupt återfuktande

 

Hudtyp – 

Passar alla hudtyper även känslig hud, rosacea, aknehud.


Sensitive Skin 60min

Akne, inflammerad hud, känslig hud eller allergisk mot syntetiska doftämnen eller eteriska oljor?  Då är detta ansiktsbehandlingen för dig!

 

Behandlingen innehåller rengöring, ånga & hudanalys, portömning (valfritt), lugnande och återfuktande mask & lugnande ansiktserum & olja.

 

Fördelar & Resultat

• Djupt återfuktande
• Lugnande och inflammationsdämpande
• Renande

 

Hudtyp – 

Rosacea , inflammerad hud , eksemhud, aknebenägen hud, känslig hud.

 


Behandlingspris :

1120:-

Inkl. moms


Boka tid