Om

Äntligen vår & sommar!

I år fokuserar vi på peelingar och produkter som ger huden extra näring, fukt & fin lyster. En riktigt bra peeling förlänger ju dessutom sommarens snygga solbränna!


Glow Up 75min (CO/GERD) 

Klassisk Ansiktsbehandling med extra allt!

Rengöring med ånga
Portömning (valfritt)
Hudanalys
Formning av bryn (valrfritt)
Färg fransar & bryn (valfritt)

I behandlingen ingår Natural face lift massage som är en kraftigare massageform med målsättning att öka cirkulationen och spänsten i huden. Massagen lämpar sig även för dig med vätskeansamlingar , spänningar i käkar eller allmänna spänningar i ansiktet.

Behandlingen avrundas med CO/GERDS populära arctic sun drops , hyaluronic mist och anpassad serum/olja & dagkräm.


Summer Relax 60min (MARIA ÅKERBERG) 

Behandlingen startar med en uppmjukande svensk klassisk massage av rygg, nacke och axlar. Ryggen skrubbas med en svalkande och härligt somrig kroppsskrubb och efterföljs av en återfuktande kroppslotion.

Behandlingen avrundas med en dubbel rengöring för ansiktet följt av en ansiktsmassage med återfuktande ansiktsolja, dagkräm & ögonkräm.

– Halvkroppsbehandling


Bodypeeling 60min (CO/GERD) 

Svalkande helkroppspeeling från CO/GERD följt av en återfuktande kroppslotion. Behandlingen avrundas med 10-15 svensk klassisk massage av nacke & axlar.


Sun Kissed 75min (CO/GERD) 

Svalkande skön helkroppsskrubb med efterföljande insmörjning med återfuktande lotion. Behandlingen avrundas med dubbel ansiktsrengöring, peeling och applicering av CO/GERDS populära artic sun drops som ger en fin solskysst look.

Lämpar sig för dig med torr hud eller som önskar förlänga sommarens solbränna.

– Helkroppsbehandling


Behandlingspris :

60 min. 1150 :-
75 min. 1295 :-

Priset är inklusive moms.

Boka tid