shutterstock_1371543218


Inspirerat av naturens skiftningar

 

Lovely Spring – Vår mest uppiggande helkroppsmassage. Vi använder oss av en energihöjande aromaolja i behandlingen. Utöver massage ingår också en skrubb av ryggen och mjukgörande inpackning av händer och fötter , allt för att avlägsna torr vinter hy och välkomna vårkänslorna.

 

Summer Breeze – Behandlingen startas med ett citrusdoftande fotbad. Därefter skrubbas kroppen och smörjs in med  en härlig kropps olja / citrongräs lotion för att tillföra extra fukt. Perfekt behandling för dig som vill tillföra mer fukt till huden eller kanske förlänga sommarens solbränna.

 

Autumn Dream – Behandlingen startas med mjukgörande fotbad rikt på magnesium. Efter fotbadet får du en avslappningsmassage med inslag av varma stenar på rygg/nacke & axlar för att komma ner i varv. Behandlingen avrundas med en cirkulationshöjande skrubb av vader och fötter, en mjukgörande fotinpackning samt en avslappnande fotmassage.

 

Winter Wonderland – En värmande och mjuk helkroppsmassage. Vi jobbar med varma oljor, varma stenar och mjukgörande inpackningar allt för att skänka värme och avslappning. I behandlingen ingår även en värmande fuktinpackning för att förebygga vintertorra händer och fötter.

 

Behandlingspriser :

75 min. 1295 :-

Samtliga priser är inklusive moms.

 

Boka tid